Met vertrouwen selecteren en implementeren

Met vertrouwen selecteren en implementeren

Pakketselectie

De selectie van een systeem heeft vaak een grote (strategische) impact voor zorginstellingen en de keuze werkt vele jaren zowel intern als extern door. Staat u voor een belangrijke beslissing zoals de aanschaf van een nieuw ECD/EPD, ERP en/of HR- systeem of wilt u uw huidige applicatielandschap vervangen?

Wij kunnen u begeleiden bij de uitvoering van een pakketselectie. WeDoTrust is onafhankelijk en heeft ruime ervaring met pakketselecties Wij doen dit samen met u. Niet door lange lijsten op te stellen met eisen en wensen. Dat werkt niet meer in deze tijd.

Wij kennen de markt en weten wat gangbaar is en wat werkt. Vaak is niet alleen het pakket belangrijk maar juist de selectie van de juiste implementatie partner. De keuze voor het systeem, leverancier en implementatie partner maken wij niet; u bepaalt wie het best bij u past! Wij begeleiden u bij het proces om deze keuze op een gefundeerde wijze te kunnen doen.

Implementatie

Een implementatie is een complex verandertraject. Iets waar medewerkers binnen uw organisatie meestal niet elke dag mee te maken krijgen.

Wij kunnen u begeleiden bij de implementatie. WeDoTrust voert het onafhankelijk project management uit. Wij doen dit aan de ‘’klant- / business-kant’’.

Onze ervaring heeft geleerd dat wij daar het beste in zijn en dat dit de grootste meerwaarde voor onze klanten heeft. Dit om een succesvolle implementatie van het nieuwe systeem te realiseren. Onze ervaring ligt met name in ECD, ERP en HR-implementaties.