Skip to main content

Werken bij WeDoTrust

Wij zijn actief op zoek naar mensen die in ons team passen. Heb je interesse in een carrière in IT Governance?  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar startende adviseurs, van net afgestudeerden tot 3 jaar werkervaring.

Wij bieden je naast een vliegende start alle hulpmiddelen die je nodig hebt om direct aan het werk te kunnen. Werken bij WeDoTrust is divers en bovenal leerzaam.

Wat het werk zo leuk maakt is de diversiteit aan opdrachten en de grote hoeveelheid klanten. Zo werk je de ene dag aan de digitale strategie van een ziekenhuis en de andere dag aan een IT-audit met als resultaat dat een thuiszorg-organisatie een subsidie krijgt voor digitale gegevensuitwisseling met hun cliënten.

Lotte

Heb je minimaal een afgeronde HBO of WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Bedrijfskunde, Medische Technologie, IT, bestuurlijke informatiekunde, informatiebeveiliging of vergelijkbaar en bent bereid 1 dag in de week verder te studeren. Stuur ons dan een kort CV van je met motivatie. Wij zullen snel reageren.

Ook als je als meer ervaring hebt en op zoek bent naar een uitdagende professionele werkomgeving nodigen wij je uit om contact op te nemen over samenwerking.

Technische stages en afstudeeropdrachten
Wij bieden stages en afstudeeropdrachten aan voor studenten van HBO en WO- opleidingen die passen bij onze werkzaamheden.

Je zal bij ons direct in de praktijk kunnen meedraaien en hierdoor jezelf verder kunnen ontwikkelen. Bij een afstudeeropdracht krijg jij de ruimte om je opdracht uit te voeren.

Interesse? Heb je nog vragen over werken en starten bij WeDoTrust of je eventuele stage/ afstudeeropdracht? Neem dan contact met ons op.

hans Donkers

Hans Donkers

Hans Donkers is een onafhankelijk adviseur en auditor. Dit doet hij met de praktijk ervaring van een ruim 25-jarige internationale carrière bij KPMG. Hij is actief met het ondersteunen van directies, bestuurders en toezichthouders bij complexe verandertrajecten en bijbehorende technologievraagstukken. Dit altijd in een ”trusted” rol.
Hans heeft in zijn carrière diverse kwaliteits-, management- en bestuurs-rollen vervuld. Hij was onder meer voorzitter van NOREA de beroepsorganisatie van IT Auditors en hoofredacteur van Compact, het kwartaalblad over IT Governance. Hij treedt regelmatig op als spreker, gastdocent of dagvoorzitter en publiceert over Technology Governance.

Hans Donkers
+31653754323
hansdonkers@wedotrust.nl

Coen van Eijkelenburg

Met frisse blik, open karakter en vol energie staat Coen in de startblokken om de klanten van WeDoTrust te helpen. Met zijn opleiding Bestuurskunde in Leiden heeft hij kennis op verschillende vakgebieden. Enthousiast wordt Coen van het toepassen van (nieuwe) IT technologieën die een bijdrage leveren aan de maatschappij. Hij is sterk in de analyse en zet deze vervolgens om in concrete oplossingen. Coen werkt graag mee in projecten en laat zich niet snel van de wijs brengen. Hij rust niet voordat het gewenste resultaat is behaald.

Coen van Eijkelenburg
+31620997410
coenvaneijkelenburg@wedotrust.nl