Werken bij WeDoTrust

Ons verhaal

Over en weer vertrouwen, dat is de basis van WeDoTrust. Wij vertrouwen onze klanten en geloven in de kracht die aanwezig is binnen hun organisaties. Onze klanten herkennen dat door ons te betrekken bij voor hen strategische en betekenisvolle keuzes en projecten.

Dit zien wij ook terug in ons team. Ons team bestaat uit stevige professionals met een eigen kleur. Wij hebben een sterk geloof in integriteit en professionaliteit. Wij zijn ondernemend, vernieuwend, zitten niet vast in ons denken en moeten als persoon eerder ‘afgeremd’ dan ‘gestimuleerd’ worden. Wij zijn open, werken graag samen, willen leren en hebben oprechte lol in wat we doen.

Springplank voor professionaliteit en ondernemerschap

Zowel ervaren als startende collega’s hebben het vermogen en het karakter om het vertrouwen van klanten te winnen:

Senior adviseurs: zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend door jarenlange ervaring als partner, senior consultant en/of senior auditor bij (een van) de ‘Big 4’; als (lijn)manager, auteur, zelfstandig professional of gewoon als levenservaringsdeskundige. Zij hebben allen een groot netwerk en als persoon stuk voor stuk een gepassioneerd verhaal te vertellen. Senior adviseurs houden van vrijheid en zoeken tegelijkertijd naar tegenspraak. Hoe senior zij ook zijn, ze gaan voor de inhoud, willen altijd leren en anderen helpen hun kennis en vaardigheden te vergroten.

 

Adviseurs: in de basis verschillen (startende) adviseurs niet van onze senior adviseurs. Onze adviseurs zijn energiek en staan elke dag op om klanten te helpen. Zij houden ook van vrijheid, zoeken ook tegenspraak en willen ook altijd blijven leren. Het verschil is dat zij aan het begin van hun carrière staan en gretig ‘kilometers willen maken’ bij en samen met klanten. Adviseurs kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen. Naar een wereld die vraagt om vernieuwing, duiding en soms zekerheid. Adviseurs willen zich ontwikkelen en bouwen aan vertrouwen om steeds betere ondernemende professionals te worden.

Tevens maken wij gebruik van een ‘flexibele schil’: specialisten of gespecialiseerde partijen waarmee wij goed samenwerken.

www.wedotrust.nl

www.wedotrust.nl

Zo werkt ons model

Bij ons werk je in een of meer van onze drie aandachtsgebieden: 1. Strategie en Realisatie, 2. Governance en Assurance en/of 3. Technologie en Security. Hierbij is onze filosofie dat wij niets doen zonder klanten. Klanten maken altijd onderdeel uit van een team.

Wij doen veel kortere opdrachten (4 tot 8 weken) of opdrachten voor langere tijd (1 tot 3 dagen per week), gericht op het neerzetten van een visie, het begeleiden bij de realisatie, het geven van advies of het uitvoeren van een onderzoek. Teamleden zijn dan ook continue betrokken bij meerdere opdrachten bij verschillende klanten.

Iedereen heeft een eigen verantwoordelijkheid voor vaktechnische ontwikkeling en eveneens voor zijn of haar aandeel in het verkrijgen en uitvoeren van opdrachten. Wij zoeken elkaar dagelijks ‘digitaal’ op, hebben extra geïnvesteerd in digitale hulpmiddelen en een digitale omgeving en komen regelmatig bij elkaar op inspirerende plekken waar ontwikkeling en fun centraal staan.

Wij willen nadrukkelijk professionaliteit en ondernemerschap stimuleren. Hoe werkt dat?

Adviseurs starten direct na hun studie of met een aantal jaar ervaring bij WeDoTrust. Gemiddeld vier dagen per week werken zij bij onze opdrachtgevers. Een dag per week investeren zij in zichzelf door te werken aan persoonlijke en vakontwikkeling, maar ook aan ondernemerschap. Hij of zij doet dit samen met meer ervaren collega’s. Deze ‘meester-gezel ontwikkelaanpak’ helpt adviseurs zich verder te ontwikkelen via opdrachten, opleiding en coaching. Wij dagen adviseurs uit om breder te kijken en nieuwe ideeën in te brengen. Wij werken samen aan acquisitie en zijn continu op zoek naar kansen om onze diensten te vernieuwen.

Senior adviseurs voeren namens WeDoTrust opdrachten uit bij klanten. Zij zijn het gezicht en aanspreekpunt voor klanten. Zij leiden adviseurs op en zijn het vaktechnisch geweten van onze organisatie. Een senior adviseur heeft de vrijheid om een nieuwe ontwikkeling te spotten en deze in overleg met de rest van het team uit te bouwen in nieuwe dienstverlening. Senior adviseurs werken soms volledig voor WeDoTrust en zijn soms gelieerd. Zij delen mee in de opbrengsten van opdrachten. Wij vinden het belangrijk dat een senior adviseur baas is van zijn of haar eigen agenda.

Wij werken niet met openstaande vacatures, maar zijn altijd op zoek naar mensen die in het team passen. Voel jij je aangetrokken tot onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, wij maken graag nader kennis en verkennen samen de mogelijkheden.

We Do Trust